DRIVKRAFT – coacha och utmana individer och team till att våga bli bättre

Min passion är att coacha och hjälpa ambitiösa individer nå nya höjder och få uppleva möjligheten att nå närmare sin fulla potential

Jag gillar utmaningar. Med Ironcoach är mitt mål att med erfarenhet och ständigt förnyad kunskap hjälpa dig mot och genom stora utmaningar. Jag är övertygad om att högt satta mål och utmaningar är det bästa sättet att växa och utvecklas.

Lika mycket inspiration som jag försöker förmedla till dig som kund, lika mycket får jag tillbaka i form av goda resultat, konstruktiv feedback och inte sällan helt nya perspektiv. Att se ett lyckat samarbete leda till personliga rekord, flyttade fysiska och mentala gränser och prestationer som tidigare verkat omöjliga ger en otrolig energi. Jag vill att fler ska få chansen att uppleva resan från nybörjare till världsklass inom något. Och är du redan på god väg på den resan hoppas jag kunna snabba på processen!