DRIVKRAFT – coacha och utmana individer och team till att våga bli bättre

Min passion är att coacha och hjälpa ambitiösa individer nå nya höjder och få uppleva möjligheten att nå närmare sin fulla potential

De senaste tolv åren, sedan jag sprang mitt första motionslopp, har jag haft en närmast barnslig inställning till nya utmaningar där nästan ingenting har känts omöjligt. Jag har hela livet drivits av att prestera på topp när det verkligen gäller även om det var först som 25-åring som jag hittade de idrottsliga formerna för att utöva denna drivkraft. Med Ironcoach är mitt mål att med erfarenhet och ständigt förnyad kunskap se till att även hjälpa DIG bevisa för dig själv att gränser är till för att utmanas och att din potential växer när du jagar den.

En av de största anledningarna att jag startade Ironcoach var att få jobba med motiverade och inspirerande människor. Lika mycket inspiration som jag försöker förmedla till dig som kund, lika mycket får jag tillbaka i form av goda resultat, konstruktiv feedback och inte sällan helt nya perspektiv. Att se ett lyckat samarbete leda till personliga rekord, flyttade fysiska och mentala gränser och prestationer som tidigare verkat omöjliga ger en otrolig energi. Jag vill att fler ska få chansen att uppleva resan från nybörjare till världsklass inom något. Och är du redan på god väg på den resan hoppas jag kunna snabba på processen!