10% for the world och 2013 summering

Jag bestämde mig vid starten av 2013 att bidra till en bättre värld även genom företaget och skänka 10% av all vinst i Ironcoach till välgörenhet. Jag är jätteglad att mer än 40 unika personer valt att lägga sina athletiska öden i mina händer på ett eller annat sätt under året, och tillsammans har vi nu inte bara gjort oss själva till bättre individer utan även skickat 3310 kr till Tyfonens offer på Filippinerna!

Efter att ha misslyckats med mitt senaste nyårslöfte inför 2012 (löftet var att inte genomföra någon Ironman under 2012) har jag bestämt mig för att numera bara ha två lite vaga nyårslöften till mig själv nämligen att göra nästkommande år till ett bättre år än det förra och att göra något med skräckblandad förtjusning under året! 2013 började på bästa tänkbara sätt för mig med födseln av min andra son Eli. Egentligen hade jag ju redan där uppnått mitt löfte till mig själv men när det började närma sig november kände jag ändå att jag ville kliva ur bekvämlighetszonen en gång till vilket till slut resulterade i ett världsrekord och 21 000 insamlat till barncancerfonden! Om du var med i tanken, hejade på plats, följde livesändningen eller till och med skänkte pengar vill jag slänga över ett extra TACK!

Den stora lärdomen för mig i år var hur kraftfullt det är att till 100% bestämma sig för något och att fokusera tid och energi på det man är passionerad för och som ger värde och energi tillbaka. Jag tror det är viktigt att ta sig tid att reflektera tillbaka över sitt år och se vad som gick bra, vad man borde ändra på och vad man borde göra mer av. Det uppmuntrar jag dig också att göra!

Det är häftigt att få vara med och hjälpa personer att växa från nybörjartriathleter till fullfjädrade Ironmans på under 12 månader. Det är häftigt att se hur grupper pressar varandra till nya stordåd om man slänger in lite tävlingsmoment under ett träningspass. Det är häftigt att känna att alla är delaktiga och får aha-upplevelser under en workshop. Det är häftigt att få jobba med något som också är ens passion. Men framförallt har det varit häftigt, inspirerande och roligt att få träffa var och en av er som jag på ett eller annat sätt har jobbat med under året.